субота, 20 січня 2024 07:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни звозять лікарів із Санкт-Петербурга на тимчасово окуповані території - ЦНС

Росіяни звозять лікарів із Санкт-Петербурга на тимчасово окуповані території - ЦНС
На тимчасово окуповані території загарбники везуть лікарів із РФ. Фото: pravda.com.ua

Російські окупанти відправили до тимчасово захопленого Мелітополя лікарів з Санкт-Петербурга для лікування свого особового складу.

Ворог на тимчасово окупованих територіях відчуває суттєвий дефіцит кадрів по всіх напрямках. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Більшість населення захоплених росіянами регіонів або залишили ці території, або ж не співпрацюють з ворогом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для агітації за Путіна росіяни привезли на захоплені території американського педофіла

"Щодо медиків, то окупанти ще й не довіряють українським лікарям, адже розуміють, що вони тут загарбники. Відтак РФ змушена звозити своїх лікарів на ротаційній основі, аби надавати доступ своїм пораненим окупантам. Зараз медична система регіону колапсує й обслуговує лише військових та тих, кому потрібна невідкладна допомога", - йдеться у повідомленні.

У ЦНС також зазначають, що російські "гастролери" не мають соціальних гарантій від Кремля й у разі трагічного випадку на тимчасово окупованих територіях їхні родини не отримають компенсацій.

Щонайменше 50 тис. гастарбайтерів із депресивних регіонів Росії та країн Центральної Азії завезли російські окупанти у Маріуполь. Зараз там мешкає принаймні вдвічі менше людей, аніж до повномасштабного вторгнення, повідомили у Центрі національного спротиву.

Заробітчан хочуть використати для пришвидшення темпів асиміляції українського населення.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни звозять лікарів із Санкт-Петербурга на тимчасово окуповані території - ЦНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі