середа, 17 січня 2024 14:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни звозять у Маріуполь гастарбайтерів та криміналітет

Росіяни звозять у Маріуполь гастарбайтерів та криміналітет
Росіяни хочуть асимілювати українське населення Маріуполя. Фото: eastnews.ua

Щонайменше 50 тис. гастарбайтерів із депресивних регіонів Росії та країн Центральної Азії завезли російські окупанти у Маріуполь.

Зараз там мешкає принаймні вдвічі менше людей, аніж до повномасштабного вторгнення. Про це повідомили у Центру національного спротиву ССО.

"Заробітчан хочуть використати для пришвидшення темпів асиміляції українського населення", - кажуть у ЦНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вивозять до РФ залишки зруйнованих будинків Маріуполя – ЦНС

Для захоплення нових сфер впливу на окуповані території звозять криміналітет з Росії та країн Центральної Азії. Там вже фіксують утворення етнічних кримінальних угруповань з-поміж мігрантів.

Також у Маріуполі та на тимчасово окупованих районах Херсонщини помітили заробітчан з Білорусі.

Раніше у мережі показали спроби російських окупантів прикрасити Маріуполь в Донецькій області до Нового року. За "незграбними позбавленими смаку" ялинками видно фактично стертий з лиця землі українське місто.

Російські окупанти також поступово перетворюють Маріупольський морський порт на закриту військову базу. Всіх маріупольців, які працювали в порту, звільнили, а на їх місце приїхали співробітники з Росії.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни звозять у Маріуполь гастарбайтерів та криміналітет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі