субота, 06 лютого 2021 17:57

"Пересадка печінки, кома і 10-хвилинна зупинка серця" - мати благає допомогти на лікування сина в Китаї

Автор: Фото надане Ольгою Роїк
  6-річний Роман Роїк з  Володимира-Волинського на Волині внаслідок пересадки печінки має враження мозку. Потребує допомоги на лікування в Китаї.
6-річний Роман Роїк з Володимира-Волинського на Волині внаслідок пересадки печінки має враження мозку. Потребує допомоги на лікування в Китаї.

6-річний Роман Роїк з Володимира-Волинського на Волині внаслідок пересадки печінки має враження мозку. Потребує чергової операції. Але перед тим потрібно стабілізувати стан дитини. Необхідно пройти хоча б чотири курси лікування в Китаї. Вартість одного становить $15 тис.

"Мій синочок від самого народження бореться за життя. У три місяці переніс складну операцію Касая. А в 11 місяців була пересадка печінки, кома 10-хвилинна зупинка серця. Внаслідок Рома втратив усі навики. Лікарі сказали, що він не житиме. Через рік трапився крововилив, до 40 температура. Двічі оперували. В Польщі мають робити ще одну операцію, але треба стабілізувати стан дитини. Ми вже двічі були на лікуванні в Китаї і є результат. Ромчик краще тримає спинку, голову, спостерігає, вимовляє звуки. У китайській клініці нам готові допомагати і надалі. Потрібно ще хоча би 4 курси. Вартість одного становить 15 тисяч доларів. Фонди в Україні по закону не можуть збирати кошти на Китай. Тому звертаюся до небайдужих людей, які не раз нам допомагали. Знову прошу їх відгукнутися врятувати життя мого синочка. Це та соломинка, за яку я чіпляюсь і маю надію, що нам допоможуть", - розповіла Gazeta.ua мати Ольга Роїк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Все життя допомагала людям" - медсестрі на лікування раку жовчного міхура потрібно $20 тис.

Реквізити для допомоги:
карта Приватбанку: гривня - 5168 7573 9487 3857 або долар - 5168 7573 9413 8004 (Роїк Ольга Юріївна).

Зараз ви читаєте новину «"Пересадка печінки, кома і 10-хвилинна зупинка серця" - мати благає допомогти на лікування сина в Китаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі