середа, 19 липня 2023 10:59

Спецтема: Війна Росії проти України

"Цей день знову настав": Притула оголосив мегазбір для ГУР

"Цей день знову настав": Притула оголосив мегазбір для ГУР
Політик, волонтер і засновник благодійного фонду Сергій Притула оголосив новий мегазбір на комплекси розвідувальних БПЛА для ГУР. Фото: facebook.com/serhiyprytula

Фонд Сергія Притули оголосив про початок нового мегазбору для української розвідки.

Фонд збиратиме кошти на п'ять комплексів розвідувальних БПЛА EOS C VTOL для штурмових спецпідрозділів ГУР. Відео волонтер опублікував у соцмережах.

"Чому саме ці літаки? Тому що перевірені, надійні, і головне – у розвідників ГУР вже є успішний досвід застосування цього типу БПЛА. П'ять комплексів – це п'ять наземних станцій управління та 15 літаків, і як наслідок – багато знищеної ворожої техніки та живої сили", – зазначив Притула.

Волонтерам потрібно зібрати 120 млн грн. Збір триватиме тиждень. Гроші спрямують на потреби ГУР, очільник розвідки Кирило Буданов підтвердив цю інформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Притула опублікував загадкове відео з Будановим

Реквізити для перерахунку коштів:

Монобанка: https://send.monobank.ua/jar/3N6c1dXYje

LiqPay: https://bit.ly/pf-megazbir0723

PayPal: [email protected]

Інші реквізити: https://prytulafoundation.org/donation

"Розподіл обов'язків такий: ми донатимо та купуємо, ГУР – виявляє та знищує", – наголосив волонтер.

22 червня Фонд Сергія Притули оголосив новий збір на обладнання для українських військових. Засоби допомагатимуть бити російських окупантів всюди, сказав волонтер.

Український бренд одягу "Авіація Галичини" збирається придбати для військових легкий штурмовий літак L-39ZA/ART. Для цього необхідно зібрати 32 млн грн. Уже є 17 млн. грн. Про це розповів засновник бренду Юрко Назарук. Він оголосив про спільну ініціативу українських військових пілотів та українського бренду одягу #купименібойовийлітак.

Зараз ви читаєте новину «"Цей день знову настав": Притула оголосив мегазбір для ГУР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі