неділя, 25 вересня 2022 15:22

Астаф'єва роздавала їжу літнім людям у Києві: фото і відео

Астаф'єва роздавала їжу літнім людям у Києві: фото і відео
Співачка та модель Даша Астаф'єва взяла участь у акції "Обід без бід" благодійного фонду "Життєлюб". Фото: instagram виконавиці

Співачка та модель Даша Астаф'єва взяла участь у акції "Обід без бід" благодійного фонду "Життєлюб".

Виконавиця допомагала роздавати їжу літнім людям. Фото і відео з цього заходу Астаф'єва виклала в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астаф'єва у сукні з пікантним декольте поділилася порадами щодо занять сексом у воєнний час. Відео

В межах акції волонтери безкоштовно роздають гарячу їжу тим, хто цього найбільше потребує, зокрема це літні люди. Захід відбувається на семи локаціях Києва і на одній з них з'явилася й Даша.

"Я лишу це тут, аби ви всі іноді лише уявили, як би було без тих, хто робить добрі справи саме у фізичному сенсі. Це не докора Інтернет-військам. Але багатьом з нас треба вгамувати своє его. Йти та допомагати! "Обід без бід" щодня роздає гарячу їжу 1400 Ба та Ді (бабусям й дідусям Gazeta.ua) на семи локаціях в різних районах Києва. На днях я роздавала обіди Ба та Ді на Дорогожичах", – написала вона.

Співачка закликала всіх небайдужих приєднуватися і допомагати хто як може – фізично, або донатами.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Dasha Astafieva (@da_astafieva)

Українська співачка та модель Дарія Астафʼєва тримає свого нового обранця в таємниці та практично нічого про нього не розповідає.

Однак нещодавно співачка таки вирішила трохи розповісти про свої стосунки. Зокрема, Астаф'єва в інтерв'ю з Машею Єфросиніною поділилися історією знайомства з новим бойфрендом.

За словами Дарії, вона дуже швидко звернула увагу на іншого чоловіка, який дуже неформальним чином привернув увагу до себе.

Зараз ви читаєте новину «Астаф'єва роздавала їжу літнім людям у Києві: фото і відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі