вівторок, 18 червня 2024 12:29

Фоксі-мерч допомагає: 50 дітей війни відвідали серію занять з арттерапії
Подія

Компанія "Фокстрот" спільно з покупцями надає підтримку підопічним БО "СОС Дитячі Містечка Україна" у рамках вже відомої благодійної акції "Подаруй щасточку добра".

Автор: Фокстрот
  Компанія «Фокстрот» спільно з покупцями надає підтримку підопічним БО «СОС Дитячі Містечка Україна»
Компанія «Фокстрот» спільно з покупцями надає підтримку підопічним БО «СОС Дитячі Містечка Україна»

У травні за сприяння мережі "Фокстрот" і залученості покупців було проведено 16 арт-терапевтичних занять для 50 дітей і їхніх батьків у Центрі укріплення сімей в м. Київ. Заняття організовані в рамках благодійної акції з продажу фірмового мерча "Фокстрот" на підтримку дітей, постраждалих внаслідок війни.

Під час занять діти й батьки навчилися використовувати ефективні методи релаксації та освоїли техніки майндфулнесу - практики усвідомленої присутності в даний момент, яка допомагає зосередитися на теперішньому досвіді, знижуючи стрес і покращуючи загальне самопочуття. За допомогою творчості змогли зняти тілесну та емоційну напругу, покращити настрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вчити музиці особливих дітей: в Україні видали безкоштовний онлайн-посібник

"Крім того, такі арт-терапевтичні дитячо-батьківські групові зустрічі присвячуються зміцненню родинних зв'язків та порозумінню. Це можливість побути разом, зміцнити, а іноді - налагодити емоційний контакт, приділити час вмінню будувати діалог, взаємодіяти. А ще це хороша нагода для батьків усвідомити особливості взаємодії з дітьми та помітити, над чим варто працювати у взаєминах", - зазначила Тетяна Сідун, координаторка Центру укріплення сім'ї.

Автор: Фокстрот
  За сприяння мережі «Фокстрот» і залученості покупців провели 16 арт-терапевтичних занять для 50 дітей і їхніх батьків у Центрі укріплення сімей в м. Київ
За сприяння мережі «Фокстрот» і залученості покупців провели 16 арт-терапевтичних занять для 50 дітей і їхніх батьків у Центрі укріплення сімей в м. Київ

У Фокстрот додають, що з початку благодійної акції "Подаруй щасточку добра" вже вдалося охопити терапією 175 дітей та 30 батьків.

"Ми раді, що наші спільні зусилля з покупцями та партнерами дозволяють надавати необхідну підтримку дітям та їхнім сім'ям у важкі часи. Арт-терапевтичні методи роботи ефективно допомагають знімати психоемоційну напругу, боротися з тривожністю та страхами. Це дозволяє дітям та батькам відчути точку опори і знайти сили для адаптації та подальшого розвитку", - зазначила Леся Нікуліна, керівниця відділу торгового маркетингу "Фокстрот" та ініціаторка проєкту.

Автор: Фокстрот
  З початку благодійної акції «Подаруй щасточку добра» вже вдалося охопити терапією 175 дітей та 30 батьків
З початку благодійної акції «Подаруй щасточку добра» вже вдалося охопити терапією 175 дітей та 30 батьків

Нагадаємо, що з початку акції "Подаруй щасточку добра" кожні 30 грн з продажу фірмових подушок, рюкзаків, чохлів для гаджетів тощо із серії благодійного Фоксі-мерча акумулюються компанією з метою проведення корекційно-розвивальних занять для підопічних БО "СОС Дитячі Містечка Україна", які постраждали від агресії Російської Федерації. За підсумками першого етапу благодійної акції було залучено 125 діток віком від 3 до 14 років, котрі отримують психологічну підтримку в Київському регіоні в Центрі укріплення сімей в м. Київ.

Група "Фокстрот" співпрацює з фондом з 2010 року. У 2014 році мережа реалізувала благодійний проект "Ми разом", збираючи кошти на допомогу переселенцям, під опікою МБО "БФ "СОС Дитячі Містечка". У 2015 році спільними зусиллями було зібрано кошти для 79 багатодітних сімей зі сходу України, яким надали продуктові набори та необхідні в побуті речі.

З 2016 по 2019 роки компанія організовувала збір коштів у благодійні бокси для проведення арт-терапевтичних занять для дітей. З початком повномасштабного вторгнення бренд надав допомогу сім'ям з Донецької, Луганської, Харківської, Херсонської та Запорізької областей, які тимчасово проживають у "Містечках фонду" в Києві та Київській області, передавши понад 60 одиниць побутової техніки.

Зараз ви читаєте новину «Фоксі-мерч допомагає: 50 дітей війни відвідали серію занять з арттерапії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі