субота, 06 лютого 2021 13:01

"Все життя допомагала людям" - медсестрі на лікування раку жовчного міхура потрібно $20 тис.

Автор: Фото надане Катериною Кривошеєю
  У 60-річної Дар’ї Литвинчук з Черкас виявили пухлину Клацкіна – рак жовчного міхура.  На операцію та лікування потрібно близько $20 тис.
У 60-річної Дар’ї Литвинчук з Черкас виявили пухлину Клацкіна – рак жовчного міхура. На операцію та лікування потрібно близько $20 тис.

У 60-річної Дар'ї Литвинчук з Черкас виявили пухлину Клацкіна – рак жовчного міхура. Жінка перебуває в столичному Центрі трансплантології печінки та жовчного міхура. На операцію та лікування потрібно близько $20 тис.

"Дар'я працює медсестрою в обласному тубдиспансері. На початку листопада пішла у відпустку. Тоді і виявили захворювання. Все почалося з того, що в її очах появилася жовтизна. Вона думала, може щось з'їла. Я наполягла, щоб обстежилася. А вона поки потрапила до сімейного лікаря, поки здала аналізи й обстежилася, минуло ще два тижні. Аналізи були погані. Треба була консультація інших спеціалістів. А до них так само, то немає запису, то ще щось. Все затяглося на місяць. Дали направлення в онкодиспансер. Там виявили пухлину в печінці і в протоках жовчного міхура. Такі операції проводять лише в Києві і Запоріжжі. Кажуть, що потрібно не менше 20 тисяч доларів. Дар'я моя сусідка. Понад 42 проробила в медицині. З рідні в неї лише брат в Лисичанську. Він пенсіонер, але вислав, скільки міг. Якусь частину зібрали люди з нашої вулиці і відділення тубдиспансеру, де вона працює. Дар'я чуйна, приємна, хороша, добра людина. Все життя допомагала людям, тепер сама потребує цього. Просимо небайдужих людей відгукнутися й допомогти зібрати гроші на операцію та лікування", - розповіла Gazeta.ua сусідка Катерина Кривошея.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Низький уклін усім, хто відгукнеться" - багатодітні батьки благають допомогти на імунотерапію сину

Реквізити для допомоги:
карта Приватбанку: 5168 7574 1448 5633 (Литвинчук Дар'я Михайлівна).

Зараз ви читаєте новину «"Все життя допомагала людям" - медсестрі на лікування раку жовчного міхура потрібно $20 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі