четвер, 17 березня 2022 12:41

Обіцяють вірних друзів і незабутні враження: російські сайти з пошуку роботи вербують на війну

Обіцяють вірних друзів і незабутні враження: російські сайти з пошуку роботи вербують на війну
Посаду "резервіст" оплачують від 2 до 75 тис. рублів, залежно від вмінь Фото: ЦЕНТР ПРОТИДІЇ ДЕЗІНФОРМАЦІЇ при РНБО України

Ринок праці у РФ стрімко поповнюється актуальними професіями.

На сайтах пошуку робити та інших ресурсах стали з'являтися "вакансії" від окупантів, повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України.

Наприклад, шукають коментаторів, щоб поповнювати численну армію кремлівських ботоферм. Обіцяють 45 тис. російських рублів за "протидію дезінформації з України". На посаду адміністратора в Telegram-канали зарплату не оголошують. Ставлять чітку задачу - чистити антиросійські коментарі, а особливо відео/фотодокази "геройств" окупантів. Посаду "резервіст" оплачують від 2 до 75 тис. рублів, залежно від вмінь. Обіцяють здобути унікальні навички, побачити надзвичайні українські пейзажі та взяти участь у захоплюючих маневрах з летальними для росіян наслідками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ростові розгорнули штаб ПВК "Вагнер" – вербують добровольців на війну

"Чи вартують запропоновані гроші наслідків - вирішувати винятково росіянам. От вам і Work And Travel по-рашистськи", - пишуть у Telegram-каналі Центр протидії дезінформації при РНБО України.

Росія проводить приховану мобілізацію. Найманців вербують до приватних військових структур. Нових окупантів РФ намагається перекинути в Україну через кримський міст. Заводять їх і з північного напрямку – через Чорнобильську зону, заявив в ефірі телемарафону народний депутат Федір Веніславський.

Зараз ви читаєте новину «Обіцяють вірних друзів і незабутні враження: російські сайти з пошуку роботи вербують на війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі