четвер, 17 березня 2022 08:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Звідки в Україну суне свіже "гарматне м'ясо" - нардеп назвав напрямки

Звідки в Україну суне свіже "гарматне м'ясо" - нардеп назвав напрямки
Чимало окупантів вже потрапили у полон ЗСУ. Така ж доля очікує і багатьох нових найманців, які їдуть воювати за РФ. ФОТО: скріншот

Росія проводить приховану мобілізацію. Найманців вербують до приватних військових структур.

Нових окупантів РФ намагається перекинути в Україну через кримський міст. Заводять їх і з північного напрямку – через Чорнобильську зону, заявив в ефірі телемарафону народний депутат Федір Веніславський.

"У РФ дуже стрімко наростає розуміння реальної ситуації на фронтах в Україні. Тому, переконаний – найближчими днями, чи тижнями, відбудеться переломний моменту у свідомості російських громадян. Зрозуміють, що кількість втрат набагато вища, ніж говорять їм пропагандисти з телеканалів. І це може мати ефект разом із санкціями, які щодня підсилюються", - заявив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулеба "подякував" Лаврову

Він додав, що багато найманців незадоволені зарплатами, які їм обіцяють за участь у війні проти України.

"На відміну від пересічного громадянина РФ, ці найманці розуміють реальні втрати і дуже неохоче ідуть на війну з Україною", - підсумував Веніславський.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Звідки в Україну суне свіже "гарматне м'ясо" - нардеп назвав напрямки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі