субота, 05 березня 2022 20:17

У Ростові розгорнули штаб ПВК "Вагнер" – вербують добровольців на війну

У Ростові розгорнули штаб ПВК "Вагнер" – вербують добровольців на війну
Поблизу села Перемога підрозділи ЗСУ нанесли авіаційний удар по російських окупантах. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські приватні військові компанії вербують спецпризначенців для бойових дій в Україні. У Ростові-на-Дону розгорнули штаб ПВК "Вагнер".

Про це йдеться у зведенні Генштабу станом на 18 годину 5 березня.

Російські окупанти продовжують завдати ракетних ударів по цивільній інфраструктурі, знищуючи мирних мешканців.

У Білій Церкві через авіаудар російських окупантів було пошкоджено 20 житлових будинків.

В Ірпені російська авіація пошкодила бомбардуванням залізничну станцію та вивела з ладу потяг, що призначався для евакуації мирного населення.

На підступах до Броварів поблизу села Перемога підрозділи ЗСУ нанесли авіаційний удар по 15 окремій мотострілецькій бригаді Центрального військового округу російських окупантів. Утрати російських загарбників уточняються.

Також знищили командира 247 гвардійського десантно-штурмового полку Південного військового округу ЗС РФ полковника Костянтина Зизевського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти - терористи і боягузи, здатні нападати лише на цивільних - що пише про нас світова преса

Українські військовослужбовці 5 березня збили два російські літаки, п'ять вертольотів, один безпілотник. Трьох льотчиків узяли у полон. Один із них загинув.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «У Ростові розгорнули штаб ПВК "Вагнер" – вербують добровольців на війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі