середа, 01 листопада 2017 18:16

ГПУ оскаржить заставу для Каськіва

 

Генеральний прокурор України Юрій Луценко не виключає можливості подання апеляції на рішення суду про обрання запобіжного заходу екс-голові Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владиславу Каськіву.

Про це повідомив сам генпрокурор на брифінгу.

"Не готовий сказати. Найімовірніше, так. Стандартно ми діємо саме так. Ми звертаємося в апеляцію, але до апеляції пройде ще не менш як тиждень", - сказав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд відпустив Каськіва

Вночі із Панами екстрадували екс-голову Держкомінвестпроекту Владислава Каськіва. Його підозрюють у службових фальсифікаціях та заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах.

2012 року Каськів підписав угоду на $1 млрд з іспанською кампанією Gas Natural щодо інвестицій у LNG-термінал в Україні. Пізніше іспанська сторона заявила, що не знає людину, яка від їхнього імені підписала контракт. З'ясували, що цю людину звуть Хорді Сарда Бонвехі і він є лижним інструктором.

Зараз ви читаєте новину «ГПУ оскаржить заставу для Каськіва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі