середа, 01 листопада 2017 11:31

Суд відпустив Каськіва

Суд відпустив Каськіва
Владислав Каськів. Фото: УНІАН

Печерський райсуд Києва відпустив екс-голову Держкомінвестпроекту Владислава Каськіва з-під варти і зобов'язав у п'ятиденний термін виплатити 160 тис. грн застави.

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у коментарі "112 Україна".

"Захист Каськіва надав суду довідку про повне відшкодування ним завданих державі збитків. Суд визначив заставу з урахуванням відшкодованих збитків у сумі 160 тисяч гривень", - розповіла Сарган.

Також Каськів повинен здати всі закордонні паспорти, з'являтися за першою вимогою до слідчого та повідомляти про своє місцеперебування.

"Владислава Каськіва відпустили. Протягом п'яти днів має сплатити суму застави. У разі несплати буде повторно затриманий та заарештований", - пояснила Сарган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сина Авакова відправили в СІЗО

Вночі із Панами екстрадували екс-голову Держкомінвестпроекту Владислава Каськіва. Його підозрюють у службових фальсифікаціях та заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах.

2012 року Каськів підписав угоду на $1 млрд з іспанською кампанією Gas Natural щодо інвестицій у LNG-термінал в Україні. Пізніше іспанська сторона заявила, що не знає людину, яка від їхнього імені підписала контракт. З'ясували, що цю людину звуть Хорді Сарда Бонвехі і він є лижним інструктором.

Зараз ви читаєте новину «Суд відпустив Каськіва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі