четвер, 18 липня 2024 13:49

Леопардовий принт - стиль чи вульгарність. Андре Тан поставив крапку
10

Фото: Pinterest

Цього року на вулицях можна помітити багатьох дівчат і жінок у одязі з леопардовим принтом. Та чи дійсно він актуальний і як поєднувати його в гардеробі, щоб не мати вульгарний вигляд.

Дизайнер Андре Тан у своєму Instagram розповів історію візерунка й поставив крапку у цьому питанні.

"Не вдягай леопардовий принт, якщо ти добра і мила" - сказав колись Крістіан Діор. Але перед тим як робити такі висновки, давайте розберемося зі змістом цього принта. В стародавньому Єгипті леопард асоціювався зі злом. У Китаї - завжди був ознакою хоробрості. В Азії та Африці леопардова шкіра була одягом шаманів та чаклунів. Початкове значення цього принта - сила", - зазначив модельєр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що одягнути в спеку: п'ять тканин, які не парять і не притягують сонце

Додав, що Крістіан Діор почав використовувати візерунок, як принт на тканині у 1947 році. Саме він створив тренд на леопард.

"Спочатку ця історія була дуже статусною та елегантною. Але статусність і розкіш принта були дискредитовані. Тому що в моду увійшов панк і рок виконавці. Так, замість обраності та сексуальності за леопардом закріпився штамп: "Хочеш бути сексуальною кішечкою, надягни леопард". А я вважаю, що завжди потрібна міра. Дуже важливо, з чим ти це все комбінуєш", - пояснив Андре Тан.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Andre Tan (@andre_tan_official)

Щороку тренди на пляжний одяг змінюються. Існують десятки фасонів купальників. Найпопулярніші - бікіні, суцільні, танкіні. Сьогодні розповімо, який купальник варто обрати, щоб підкреслити фігуру та бути в тренді цього року.

Зараз ви читаєте новину «Леопардовий принт - стиль чи вульгарність. Андре Тан поставив крапку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі