пʼятниця, 13 вересня 2024 16:56

Чоловічі куртки на осінь. П'ять модних фасонів (фото)
13

Фото: Pinterest

Оновлювати гардероб на осінь варто не лише жінкам. І хоч деякі представники сильної статі надають перевагу одній куртці на п'ять років - варто все ж придивитися до нових трендових фасонів.

Gazeta.ua зібрала п'ять варіантів верхнього одягу для чоловіків, у якому ви будуте мати стильний вигляд і комфортно почуватися.

Стьобана куртка

Один із головних трендів, який підходить для прогулянок, подорожей і активного відпочинку. Фасон вдало поєднується з джинсами, спортивними штанами та будь-яким взуттям у стилі кежуал.

Автор: Pinterest
 

Шкіряна куртка

Цього року стилісти рекомендують обирати мінімалістичні варіанти без зайвих логотипів і принтів. Зверніть увагу на шоколадний відтінок. Він додасть образу правильних акцентів.

Автор: Pinterest
 

Бомбер

Вічна класика чоловічого гардеробу. Цієї осені популярними будуть куртки з накладними кишенями, контрастними застібками та яскравими деталями.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яке взуття купувати на осінь: трендові моделі, які не промокають

Денім

Джинсові куртки практично ніколи не виходять з моди. Обирайте моделі зі штучним хутром, які прослужать аж до лютих холодів.

Автор: Pinterest
 

Парка

Подовжена куртка - одна з найкомфортніших фасонів чоловічого гардеробу. Вона вдало стилізується з класичним і спортивним стилем.

Автор: Pinterest
 

Український дизайнер Андре Тан поділився головними трендами цього сезону. Стиліст наголосив, що акцентом осені 2024 року стане жіночність.

Зараз ви читаєте новину «Чоловічі куртки на осінь. П'ять модних фасонів (фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі