вівторок, 17 вересня 2024 14:34

Трендові штани на осінь: п'ять фасонів на будь-який смак
21

Фото: Pinterest

Штани - найпопулярніший елемент гардеробу сучасної жінки. Вони ідеально комбінуються з різними стилями та підходять до будь-якої події.

Gazeta.ua пропонує переглянути п'ять модних фасонів на осінь 2024, які вам сподобаються.

Широкі джинси

База на кожен день, яка вдало поєднується з сорочками, світшотами, худі, піджаками та будь-яким взуттям. Цього року трендовими залишаються штани з низькою талією. Якщо хочете приховати декілька зайвих кілограмів - зверніть увагу на завищені моделі.

Автор: Pinterest
 

Карго

Військовий стиль залишається в моді. Обирайте трендові відтінки зеленого - хакі та болотяний. Якщо любите виділятися серед натовпу - зверніть увагу на фасони з широкими кишенями та незвичним кроєм.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні светри на осінь: п'ять фасонів на кожен день

Шкіряні штани

Ця модель користується популярністю серед жінок не один сезон. Поєднуйте їх з сорочками, жакетами, жилетками та светрами. Робіть ставку на класичне взуття. Наприклад, лофери, туфлі та чоботи.

Автор: Pinterest
 

Джогери

Спортивний стиль завжди актуальний. Зручний фасон, який підійде для повсякденного носіння і активного відпочинку. Легко комбінується з футболками, худі, куртками та кросівками. Деякі інфлюенсери носять джогери також з черевиками.

Автор: Pinterest
 

Класика

Осіння мода 2024 спрямована на підкреслення жіночності. Класичні прямі або широкі штани підійдуть не лише для офісу, а й на кожен день. Комбінуйте їх з сорочками, футболками, піджаками та светрами. Щодо взуття - робіть ставки на туфлі, кросівки, кеди та низькі чоботи.

Автор: Pinterest
 

З приходом осені варто починати готуватися до різких похолодань, адже погода у цей період часу може бути непередбачуваною. Обираючи верхній одяг, варто враховувати тип фігури та особисті вподобання. Gazeta.ua зібрала модні фасони курток, на які варто звернути увагу цього року.

Зараз ви читаєте новину «Трендові штани на осінь: п'ять фасонів на будь-який смак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі