середа, 11 вересня 2024 14:47

Яке взуття купувати на осінь: трендові моделі, які не промокають
17

Фото: Pinterest

З приходом осені варто починати готуватися до похолодань. Змінюючи гардероб, варто звернути увагу не лише на верхній одяг, а й на взуття. Воно повинно бути не лише стильним, а й практичним.

Gazeta.ua пропонує переглянути трендові моделі 2024, які не промокають і зроблять ваш образ затишнішим.

Гумові черевики

Багато жінок вважає їх некрасивими, але зараз дизайнери створили гумове взуття з принтами, яке нічим не поступається люксовим чоботам. Зверніть увагу й на те, що світові бренди активно просувають їх на показах.

Автор: Pinterest
 

Шкіряні черевики

Якісна шкіра з водовідштовхувальним покриттям - мастхев на осінь і початок зими. Сміливо поєднуйте їх з джинсами, класичними штанами, сукнями та спідницями.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні светри на осінь: п'ять фасонів на кожен день

Трекінгові черевики

Ідеальне взуття для тривалих подорожей, прогулянок у дощову погоду та активного відпочинку.

Автор: Pinterest
 

Челсі

Зазвичай такі черевики створюють з масивною підошвою, яка не пропускає вологу. Вони не лише зручні, а й стильні. Чудово поєднуються з класичними образами й стилем кежуал.

Автор: Pinterest
 

Водонепроникні кросівки

Найчастіше дизайнери створюють таке взуття зі шкіри та з високою підошвою. Незважаючи на незвичний стиль, вони вдало комбінуються з джогерами, джинсами та навіть сукнями. Обирайте колір і дизайн враховуючи власні вподобання.

Автор: Pinterest
 

Кросівки - найпопулярніше взуття серед представниць прекрасної статі. У них зручно робити покупки, займатися спортом, гуляти з дітьми та навіть ходити на роботу. Gazeta.ua пропонує переглянути моделі кросівок, які будуть популярними восени цього року.

Зараз ви читаєте новину «Яке взуття купувати на осінь: трендові моделі, які не промокають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі