пʼятниця, 13 вересня 2024 12:43

Єфросініна, Саша Бо, Мірошниченки й не тільки: образи зіркових гостей на Саміті перших леді та джентльменів
14

Фото: instagram.com/_inna_mi_

На четвертому Саміті перших леді та джентльменів підняли важливу тему безпеки дітей та їхнього майбутнього в Україні.

Крім основних гостей на захід запросили зірок. Gazeta.ua зібрала найяскравіші образи українських селебріті та пропонує переглянути їхні фото з події.

Маша Єфросініна

Ведуча та почесна амбасадорка ООН з'явилась перед камерами в стильному костюмі персикового відтінку, який складався з штанів та жакета. Аутфіт доповнила сумкою шоколадного кольору, легкими локонами, мінімалістичними прикрасами та стриманим макіяжем.

Під кадрами жінка процитувала головні тези з Саміту.

"Майже 600 дітей загинуло за час повномасштабного вторгнення. Понад тисячу дітей зазнали поранення. Понад 19 тис дітей вкрадено Росією і вивезено в невідомих напрямах по РФ. 24% українських дітей навчаються лише онлайн (сьогоднішні третьокласники жодного разу в своєму житті не сиділи за партою). Рівень математики українських учнів дуже сильно знизився. 44% дітей мають ознаки ПТСР. При цьому діти самі не мають права, за законом, звертатися до фахівців без участі дорослих. А батьки досі здебільшого не вважають це за потрібне. Зростає булінг в школах. 40% підлітків отримують щотижня булінг в свою адресу", - написала Марія.

Додала, що понад 80% українських дітей мають оптимізм щодо майбутнього країни, в якій хочуть продовжувати своє життя.

Автор: instagram.com/mashaefrosinina
 

Саша Бо

Блогерка-мільйонниця обрала для заходу бежевий костюм і принтований лонгслів. Образ завершила зібраним у низький пучок волоссям, трендовими прикрасами з чорною конюшиною і ніжним макіяжем.

"Мене як багатодітну маму дуже турбує це питання (безпеки дітей - Gazeta.ua), оскільки ментальне здоров'я молодого покоління під час війни недооцінюється, а стереотипи щодо "безтурботності" розповсюджують навіть деякі лідери думок...Ми повинні дати дітям освіту, опору та розуміння справедливості", - написала інфлюенсерка.

Автор: instagram.com/sashaabo
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бріджит Макрон зніметься у серіалі "Емілі в Парижі". Дивіться її фото

Тимур та Інна Мірошниченки

Зіркове подружжя, яке під час війни всиновило двох дітей, постало перед камерами в ділових аутфітах. Шоумен одягнув темно-синій костюм і краватку. Інна показалась у бежевій сукні-міді, яку підкреслила чорним ременем на талії.

Автор: instagram.com/_inna_mi_
 

Катерина Осадча

Ведуча відвідала Саміт перших леді та джентльменів у свій День народження. Для гучної події одягла білий костюм, який складався з штанів вільного крою і подовженої жилетки. Жінка розпустила волосся і зробила мінімалістичний макіяж. Образ доповнила масивними прикрасами.

Автор: instagram.com/kosadcha
 

Перша леді Олена Зеленська виступила на Саміті перших леді та джентльменів з важливими тезами. Для доповіді одягла білосніжний костюм, який складався з штанів і жакета. Образ доповнила легкими локонами, ніжним макіяжем і масивними золотими сережками.

Зараз ви читаєте новину «Єфросініна, Саша Бо, Мірошниченки й не тільки: образи зіркових гостей на Саміті перших леді та джентльменів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі