пʼятниця, 13 вересня 2024 10:24

Олена Зеленська зачарувала стильним образом на Саміті перших леді та джентльменів
5

Олена Зеленська на Саміті перших леді та джентльменів
Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine
Олена Зеленська на Саміті перших леді та джентльменів
Олена Зеленська на Саміті перших леді та джентльменів
Олена Зеленська на Саміті перших леді та джентльменів
Олена Зеленська на Саміті перших леді та джентльменів

У Києві відбувся четвертий Саміт перших леді та джентльменів. Цього року на заході говорили про захист дітей і гарантії безпечного майбутнього.

Перша леді Олена Зеленська виступила з важливими тезами. Для доповіді одягла білосніжний костюм, який складався з штанів і жакета.

Образ доповнила легкими локонами, ніжним макіяжем і масивними золотими сережками.

"Мені як мамі дуже прикро, що мій син розрізняє ворожі ракети за звуком і вміє розрахувати їхню швидкість, ніби це шкільна задача. І так само в нас уже вміють мільйони хлопчиків і дівчаток. Сумно, що вони проживають своє єдине дитинство в постійному ризику в той час, коли країна бореться за виживання. Як мама й перша леді я хотіла б гарантувати безпечне майбутнє кожній дитині у світі. Але зробити це можна лише разом, за участю всіх свідомих країн. Бо це - обов'язок світу перед дітьми", - сказала дружина президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленська чесно сказала, чи вимикають світло в президентському будинку

Додала, що підлітки, хоч би де вони жили, відчувають стреси на кілька пунктів гостріше, ніж дорослі.

"Наші діти чутливіші за дорослих. Вони - той щирий барометр, який безпомилково відчуває негаразди у своїх країнах і світі - від війн і насильства до несправедливостей і булінгу. Ось чому наш нинішній Саміт - виключно для них і про них, задля їхньої безпеки - від війни, від насильства в родині та школі, ментальних, диджитал- та екологічних загроз. І до цього заходу ми провели ще одне міжнародне дослідження, у якому опитали батьків і дітей із 15 країн, щоб виявити глобальні та локальні проблеми, із якими вони стикаються", - зазначила Зеленська.

За словами першої леді, 75% батьків переконані, що діти нині стикаються з більшою кількістю загроз, ніж вони колись.

"В Україні ж, на жаль, існують усі ці загрози одразу - передусім через російський напад", - підсумувала жінка.

Раніше Зеленська приїхала на Закарпаття з робочим візитом. Дружина президента відвідала "Голосний кемп" - табір, де діти, постраждалі від війни, проходять психологічну реабілітацію. Для зустрічі обрала образ кежуал.

Зараз ви читаєте новину «Олена Зеленська зачарувала стильним образом на Саміті перших леді та джентльменів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі