неділя, 04 серпня 2024 01:50

Легкі літні сукні на кожен день: п'ять трендових фасонів, які вам сподобаються
31

Фото: Pinterest

Сукня - один з найголовніших елементів літнього гардеробу кожної модниці. У легкому, повітряному вбранні жінкам вдається лего пересуватися містом, подорожувати, ходити на роботу та побачення.

Gazeta.ua зібрала п'ять трендових фасонів суконь, які варто купити в спекотну пору року, щоб почуватися впевнено та комфортно.

Льон

Ідеальна тканина на літо, яка не притягує сонце та дозволяє шкірі дихати. У цьому сезоні модними залишаються максі та міні сукні. Довжину варто обирати під подію, на яку збираєтесь і ваш тип фігури. Зверніть увагу також на сукні-сорочки та кімоно. Вони вдало комбінуються з кедами, босоніжками та шльопанцями.

Автор: Pinterest
 

Муслін

У цьому варіанті ви будете почуватися на всі сто у будь-якій ситуації. Поєднуйте муслінові сукні з мінімалістичними босоніжками на шпильці або низькому ходу. Доповненням образу стане плетена сумка, капелюх і сонцезахисні окуляри.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим носити майку влітку: п'ять готових образів на кожен день

Міні з мереживом

Ще один тренд цього літа, на який часто звертають увагу блогери та світові знаменитості. Ідеально підходить для романтичного побачення або фотосесій на природі.

Автор: Pinterest
 

Сукня з відкритою спиною

Ніжний жіночий варіант, який підкреслить вашу індивідуальність та витонченість. Стилісти радять придивитися до світлих кольорів. Наприклад, білого, бежевого, молочного та кавового. Якщо любите виділятися - обирайте відтінки рожевого, персикового та блакитного.

Автор: Pinterest
 

Сукня з комірцем

У цьому році модниці все частіше приміряють довгі сукні з квітковим принтом і білим комірцем. Це додасть вам вишуканості. Доповнюйте образ мінімалістичними, необтяженими прикрасами, балетками, босоніжками та мінісумкою.

Автор: Pinterest
 
Аномальна спека в Україні змушує частіше залишатися вдома. Якщо вам потрібно вийти на вулицю, одягайте речі з тканин, які максимально пропускають повітря і не притягують сонце. Gazeta.ua зібрала п'ять найпопулярніших фасонів, які не будуть парити та матимуть стильний вигляд.
Зараз ви читаєте новину «Легкі літні сукні на кожен день: п'ять трендових фасонів, які вам сподобаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі