вівторок, 13 серпня 2024 13:24

Яке взуття купувати на осінь: модні фасони на кожен день
26

Фото: Pinterest

З приходом перших похолодань варто задуматися про підготовку до осіннього сезону. Дизайнери рекомендують робити ставки на мінімалізм і універсальність.

Gazeta.ua зібрала п'ять моделей взуття, які будуть в тренді цього року.

Білі кросівки

База, яка підходить до всього. Обирайте взуття з товстою підошвою. Ця модель залишається модною не один сезон і чудово комбінується як з спортивним, так і класичним стилем. Наприклад, з сукнями, спідницями будь-якої довжини, джогерами, джинсами, брюками та іншими елементами гардеробу. Якщо любите акценти - зверніть увагу на кросівки з принтом або стразами.

Автор: Pinterest
 

Лофери

Класика, яка майже ніколи не виходить з моди. Ідеально поєднується з вкороченими штанами, мініспідницями, лосинами та шортами. Цього року придивіться до лоферів з декоративними елементами. Йдеться про золотисті ланцюжки або пряжки. Вони зроблять образ більш контрастним.

Автор: Pinterest
 

Челсі на високій платформі

Черивики, які вдало комбінуються з вуличним, класичним, спортивним і святковим стилями. Масивна підошва додасть брутальності й своєрідного шарму. Крім цього візуально подовжить ноги й зробить їх стрункішими.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який одяг купувати на осінь: п'ять модних елементів гардеробу

Ботфорти

Високі чоботи найбільше підходять до спідниць і суконь. Але це не означає, що їх не можна носити з штанами. Одягайте ботфорти під лосини й джинси скінні. Якщо ж носите їх виключно з міні - ретельно обирайте верх, щоб не мати вульгарний вигляд.

Автор: Pinterest
 

Ковбойські чоботи

Ця модель залишається актуальною. Носіть їх з сукнями, бермудами, мініспідницями та навіть класичними штанами. Цього року модними будуть варіанти з металевими акцентами. Якщо не любите виділятися - обирайте класичні кольори та фасони.

Автор: Pinterest
 
Організатори Ukrainian Fashion Week оголосили про новий сезон вперше після початку повномасштабного вторгнення. 55-й тиждень моди відбудеться у Києві з 1 по 4 вересня. В ньому візьмуть участь понад 50 українських брендів. Серед них Andreas Moskin, Darja Donezz, Nadya Dzyak, Gasanova, Bobkova, J`AMEMME та інші.
Зараз ви читаєте новину «Яке взуття купувати на осінь: модні фасони на кожен день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі