четвер, 22 серпня 2024 01:50

Який одяг купувати на осінь: п'ять модних елементів гардеробу
24

Фото: Pinterest

Осінь вже не за горами, а це означає, що час готуватися до нового сезону. Цього року дизайнери рекомендують обирати одяг вільного крою і звертати увагу на класичні відтінки.

Gazeta.ua зібрала п'ять модних елементів гардеробу, які можна носити вже зараз або восени.

Спідниця міді

Цей фасон найбільше користується популярністю серед модниць. Він вдало підкреслює фігуру й приховує зайві кілограми. Для осіннього сезону купуйте однотонні спідниці. Наприклад, шоколадного, чорного, зеленого кольорів або відтінку хакі. Якщо хочете виділятися або додати акцентів - зверніть увагу на леопардовий принт. Він досі в тренді.

Автор: Pinterest
 

Класичний костюм

Офісний стиль практично ніколи не виходить з моди. Купуйте не надто обтислий одяг. Вільний крій дозволить почуватися впевненіше. Щодо кольорів - варто придивитися до сірого. Якщо ж костюми - це ваш повсякденний образ - змінюйте відтінки на яскравіші. Наприклад, зелений, молочний, шоколадний та вишневий.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим носити смугасту сорочку влітку: п'ять готових образів

Твідовий костюм

Вічна класика, яка робить ваш стиль вишуканим та "дорогим". Зверніть увагу на костюми, які складаються з мініспідниці та вкороченого жакета. Такий образ підходить для офісу, побачень, прогулянок і навіть святкувань.

Автор: Pinterest
 

Джогери

Простішими словами - спортивні штани на кожен день. Це один з найзручніших фасонів, у якому кожна жінка почувається впевненою і стрункою. Доповнюйте образ футболками, кросівками, бейсболками, світшотами або худі.

Автор: Pinterest
 

Трикотажна сукня максі

Зручний та універсальний елемент гардеробу, який вдало комбінується з підборами, спортивним взуттям і чоботами. Завдяки максимальній довжині, ваш силует буде мати витонченіший вигляд. А обтислий фасон правильно розставить акценти. Якщо хочете приховати недоліки - зверніть увагу на оверсайз.

Автор: Pinterest
 
Організатори Ukrainian Fashion Week оголосили про новий сезон вперше після початку повномасштабного вторгнення. 55-й тиждень моди відбудеться у Києві з 1 по 4 вересня. В ньому візьмуть участь понад 50 українських брендів. Серед них Andreas Moskin, Darja Donezz, Nadya Dzyak, Gasanova, Bobkova, J`AMEMME та інші.
Зараз ви читаєте новину «Який одяг купувати на осінь: п'ять модних елементів гардеробу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі