субота, 03 серпня 2024 23:25

Ukrainian Fashion Week повертається. Коли відбудеться новий сезон

Ukrainian Fashion Week повертається. Коли відбудеться новий сезон
Ukrainian Fashion Week відбудеться у Києві з 1 по 4 вересня. Фото: fashionweek.ua

Організатори Ukrainian Fashion Week оголосили про новий сезон вперше після початку повномасштабного вторгнення.

55-й тиждень моди відбудеться у Києві з 1 по 4 вересня. В ньому візьмуть участь понад 50 українських брендів. Серед них Andreas Moskin, Darja Donezz, Nadya Dzyak, Gasanova, Bobkova, J`AMEMME та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять стильних образів для прогулянки влітку, які підійдуть кожній: фото

"Ракетні атаки, сирени повітряної тривоги, відключення електроенергії - це щоденні виклики, з якими живе наша країна. Але попри все це, попри біль і втрати, відданість нашій справі залишається непохитною. Майже 50 українських брендів підтримали наше рішення провести цей сезон в Україні. Ми високо цінуємо солідарність глобальної індустрії моди, яка допомогла нам вистояти у ці складні часи. Об'єднавшись, українські дизайнери та Ukrainian Fashion Week разом пройшли складні два з половиною роки повномасштабної війни, представляючи Україну в усьому світі та зберігаючи нашу індустрію під час чотирьох International seasons у межах Ініціативи Support Ukrainian Fashion. Сьогодні ми демонструємо світові нашу творчу силу і мужність, повертаючи Ukrainian Fashion Week до Києва", - повідомила співзасновниця та CEO Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська.

Жінки після 60 років хочуть виглядати особливо привабливо. Gazeta.ua зібрала готові образи, які підкреслять вашу красу та переваги влітку.

Зараз ви читаєте новину «Ukrainian Fashion Week повертається. Коли відбудеться новий сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі