середа, 08 листопада 2017 15:01

Вчені запропонували ввести універсальний календар

Вчені запропонували ввести універсальний календар
Спеціалісти впевнені, що є сенс тільки у заміщенні часу на годину вперед - тоді організму буде простіше адаптуватися до змін. Фото: 24news

Американські вчені виступили за введення єдиного часу.

Фахівці з дослідницького університету Еморі в Атланті відзначають, що під час переходу на один або інший час у біологічних годинниках організму відбуваються збої.

Організм не встигає адаптуватися до зміни часу і відчуває сильний стрес.

Спеціалісти впевнені, що є сенс тільки у заміщенні часу на годину вперед - тоді організму буде простіше адаптуватися до змін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довели користь світлофорів зі зворотним відліком

Відмова від переходу на літній і зимовий час дозволить відмовитися від внесення змін до звичного графіку зустрічей і справ.

Дослідники з університету Гопкінса запропонували ввести єдиний універсальний календар.

Цей план передбачає стабільний календар, який абсолютно ідентичний з року в рік і дозволяє проводити постійне, раціональне планування щорічних заходів, починаючи від відвідування школи і закінчуючи робочими святами.

Регулярне вживання газованої води сприяє розвитку метаболічного синдрому, що призводить до цукрового діабету 2-го типу і серцево-судинних захворювань. Такого висновку дійшли вчені з ПАР.

Зараз ви читаєте новину «Вчені запропонували ввести універсальний календар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі