пʼятниця, 15 липня 2022 04:50

Інсайдер розповів про особливість нових iPhone

Інсайдер розповів про особливість нових iPhone
Нова модель iPhone буде оснащена перископічною камерою. Фото: ixbt.com

Одна з моделей лінійки iPhone 15, вперше за всю історію компанії, буде оснащена перископічною камерою. Про це сказав відомий Інсайдер Мін-Чі Куо, розповідаючи про майбутні моделі айфонів, які з'являться в найближчі два роки.

Даний апгрейд дозволить в рази поліпшити зум на смартфонах без втрати вихідної якості, передає GSMArena.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MacBook Air з чіпом нового покоління та iOS 16 - що показали на презентації Apple

Apple буде використовувати в перископах сенсор розміром в третину відіконівского дюйма. Його дозвіл складе 12 Мп, а диофрагма – F/2.8, яка забезпечить 5- або 6-кратне оптичне наближення.

У перископічній камері лінзи і датчик розташовані під кутом, а світло проникає через систему дзеркал. Така схема дозволяє відсунути об'єктив від матриці для більшого зуму без збільшення габаритів смартфона.

Разом з тим у 2024 році перископічний сенсор вже дістанеться iPhone 16 Pro поряд з iPhone 16 Pro Max. Що стосується iPhone 14 (2022), то їх оснастять оновленим датчиком камери на 48 Мп, що дозволить знімати відео в 8K.

Якщо нічого не зміниться, презентація лінійки iPhone 14 P відбудеться у вересні. До слова, раніше була інформація, що через нову хвилю "коронавірусної істерії" в Китаї Apple не встигнуть вчасно налагодити виробництво 14-ї серії.

Також Apple готує масові оновлення практично всіх своїх пристроїв: від "розумних" годинників та планшетів до навушників й комп'ютерів Mac.

Компанія Apple збирається випустити декілька нових пристроїв.

Очікується випуск чотирьох iPhone 14, нових iPad, трьох Apple Watch, кількох оновлених комп'ютерів Mac M2/M3, пари оновлених навушників AirPods Pro, а також нового HomePod та моделі Apple TV з покращеною специфікацією.

Релізи почнуться з осені 2022 року і триватимуть до початку 2023 року.

Зараз ви читаєте новину «Інсайдер розповів про особливість нових iPhone». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі