середа, 29 червня 2022 23:10

Спецтема: Війна Росії проти України

"Потоп" пристроїв – Apple активно випускатиме новинки вже з осені

"Потоп" пристроїв – Apple активно випускатиме новинки вже з осені
Apple з осені розпочне "потік" пристроїв. Фото: Unsplash

Компанія Apple збирається випустити декілька нових пристроїв.

Релізи почнуться з осені 2022 року і триватимуть до початку 2023 року. Про це заявив аналітик Марк Гурман з Bloomberg.

За його словами, це буде "потоп" пристроїв. Очікується випуск чотирьох iPhone 14, нових iPad, трьох Apple Watch, кількох оновлених комп'ютерів Mac M2/M3, пари оновлених навушників AirPods Pro, а також нового HomePod та моделі Apple TV з покращеною специфікацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MacBook Air з чіпом нового покоління та iOS 16 - що показали на презентації Apple

Чим М2 очікується у компʼютерах M2 Mac mini, M2 Pro Mac mini, M2 Pro / M2 Max 14 і 16-дюймових MacBook Pro, а також M2 Ultra/M2 Extreme Mac Pro і гарнітурі доповненої реальності. Процесор M3 вже існує і його міститимуть 13- і 15-дюймові ноутбуки, які вийдуть наступного року.

Планується, що смартфони iPhone 14 Pro і Pro Max отримають новий і більш потужний чип A16. Крім того, в iPhone 14 Pro буде 48-мегапіксельна камера, нова виїмка для датчика з "вирізом у формі таблетки" для Face ID та фронтальна камера у вигляді отвору.

Месенджер WhatsApp запровадив можливість передавати історію застосунку з Android на iPhone. Це оновлення користувачі чекали близько року.

Власники iPhone тепер можуть передати історію чатів, фото, відео та голосових повідомлень з Android.

Зараз ви читаєте новину «"Потоп" пристроїв – Apple активно випускатиме новинки вже з осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі