пʼятниця, 19 липня 2019 06:16

"Починаю із програми безпеки, бо це — фундамент добробуту"

Автор: ФОТО НАДАНЕ ПРЕС-СЛУЖБОЮ ”Національного корпусу”
  Дмитро Кухарчук зібрав черкащан у центрі міста. Розповів, що робитиме як депутат Верховної Ради
Дмитро Кухарчук зібрав черкащан у центрі міста. Розповів, що робитиме як депутат Верховної Ради

Лідер черкаського осередку "Національного корпусу" та кандидат у народні депутати по 194-му округу 29-річний Дмитро Кухарчук зустрівся із виборцями на Європейській площі Черкас 14 липня. Розповів про свою програму та перші кроки як депутата Верховної Ради. Відповів на запитання містян.

Кандидат зазначив, що своє завдання як політика бачить у двох моментах: безпеці та комфорті. Це дасть можливість створити робочі місця і переконати людей не їхати за кордон.

— Я починаю із програми безпеки, бо це — фундамент добробуту. Люди не захочуть жити в неспокійному місті, а інвестори не вкладатимуть у нього гроші, — каже Дмитро Кухарчук. — Реалізація цієї програми дозволить отримувати нормальні заробітні плати, пенсії та соціальне забезпечення, бо українці розвиватимуть свій бізнес. Не боятимуться, що на них хтось буде тиснути.

Щодо комфорту, то, перш за все, йдеться про курортну Соснівку та набережну Дніпра. Друге — про транспортну реформу, яку ми вже почали втілювати. Зокрема, вдосконалювати тролейбусний парк міста. З часом хочемо перевести центральні вулиці на сучасний електричний транспорт. І третє — це інтереси молоді. Адже освіта та розвиток важливі.

Дмитро Кухарчук уже втілив низку інфраструктурних об'єктів у Черкасах. За власної ініціативи відремонтував дорогу та облаштував пандусами кілька під'їздів по вулиці Героїв Дніпра, провів комунікації у Луначарський мікрорайон.

Запровадив низку соціальних проектів: спортивний зал "Амброскросфайт" та молодіжний простір "Амбросхаб", де можна безкоштовно тренуватися і відпочивати. Їх створив на честь Сергія Амброса, загиблого бійця АТО із Черкас, Героя України.

— Це простір для людей, де можна дивитися фільми, влаштовувати літературні вечори, кіноклуби, концерти, грати в ігри. Зараз облаштовуємо такий в районі "Д". Плануємо зробити по всьому місту. Адже освіта — це те, що формує особистість, — додає Кухарчук.

На загальнодержавному рівні програма Кухарчука передбачає впровадження законів, які стосуються реформи правоохоронної та судової системи, спрощення оподаткування для дрібного й середнього бізнесу, питання українського суверенітету, а також законів про персональну відповідальність чиновників і підрядників.

У Черкасах планує встановити камери спостереження та якісне освітлення.

Наприкінці зустрічі Дмитро Кухарчук повідомив, що раз на півроку збиратиме громаду в Будинку культури імені Івана Кулика у Черкасах. Даватиме детальний звіт своєї роботи, прийматиме скарги та пропозиції.

— Збираюся запровадити процедуру відкликання депутатів усіх рівнів: міської ради, Верховної Ради й президента. Якщо моєю роботою ви будете незадоволені, то зможете відкликати. Сьогодні на країну чекають нові виклики. Вони стосуються питання, чи буде Україна на геополітичній карті світу. Я готовий боротися за наше майбутнє, тому йду у Раду, — зазначив Дмитро Кухарчук.

Зараз ви читаєте новину «"Починаю із програми безпеки, бо це — фундамент добробуту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі