вівторок, 05 липня 2011 00:30

Лазаренко керує підставною компанією

"Стан судової системи в України досить плачевний. Можна приймати які завгодно чудові закони, але якщо не працює судова система, то вони не допоможуть. Інша проблема України — корупція. Вона всюдисуща. У Росії є інструмент (впливу на корупцію. — "ГПУ") — окрик згори. Це також нестабільно й неефективно, але хоча б щось".

Уродженець Львова, один із найбагатших російських бізнесменів Михайло Фрідман в інтерв'ю українському виданню "Форбс"

"Я уявити не міг такого агресивного й ворожого ставлення до себе. Почуваюся "особистим ворогом". По-іншому дії працівників Генпрокуратури, їхні вчинки поведінку — від дрібниць до життєво важливих питань — я не можу пояснити".

Колишній виконувач обов'язків міністра оборони Валерій Іващенко в інтерв'ю "Комерсанту"

"На Томз 2710 у місті Шаєнн у штаті Вайомінґ (США) прописано колишнього українського прем'єр-міністра Павла Лазаренка. Зараз він відбуває восьмирічний термін у Каліфорнії за вироком про відмивання грошей та здирництво. Судові записи, надані в кримінальній справі Лазаренка, і документи з окремого цивільного позову вказують на те, що Лазаренко керує підставною компанією, зареєстрованою в Шаєнні, якій належить близько $72 млн на нерухомість в Україні через інші компанії. Американський уряд продовжує шукати понад $250 млн у банках в Антіґуа і Барбуді, Ґернсі й інших країнах, які контролював Лазаренко та його наближені".

Зараз ви читаєте новину «Лазаренко керує підставною компанією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі