середа, 01 липня 2009 18:19

Від вибуху на залізниці загинули 15 людей

Вагон із природним газом зійшов із рейок і вибухнув неподалік італійського містечка Віареджо. 15 людей загинули, ще 35 дістали важкі опіки. Вибуховою хвилею знесло п"ять будинків.

Потяг із 13 вагонами газу прямував до італійського міста Піза. Пригода сталася уночі 30 червня біля залізничного вокзалу Віареджо. У будівлях обвалилися поверхи, на вулицях зайнялися автівки.

— Я почула страшенний вибух, наче бомба, за ним іще два, — розповідає жителька Віареджо. — Вибігла з будинку й побачила обгоріле тіло. Рятувати людину було вже пізно. Я лише накрила її ковдрою. Пізніше дізналася, що це чоловік, який їхав повз колію на скутері.

На місці інциденту працюють кількасот пожежників. Полум"я вдалося загасити лише через 6 год. Із навколишніх районів евакуювали понад тисячу людей. Рятувальники охолоджують решту 12 вагонів, аби ті не вибухнули. Під уламками перебувають іще четверо людей.

Зараз ви читаєте новину «Від вибуху на залізниці загинули 15 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі