вівторок, 06 листопада 2012 00:00

Поліцейський вертоліт упав посеред вулиці

У ніч проти суботи у столиці американського штату Джорджія Атланті посеред вулиці впав поліцейський вертоліт, який відправився на пошуки зниклого 9-річного хлопчика. Загинули двоє правоохоронців.

Гелікоптер відрядили на пошуки дитини, яка втекла із дому вночі після сварки з матір'ю. 2 год. екіпаж був у повітрі. За словами очевидців, летів надто низько над землею. Потім впав на землю. Медикам, що прибули на виклик, не вдалося врятувати офіцерів 48-річного Річарда Хелфорда та 40-річного Шона Смайлі. У Хелфорда залишилися дружина і 21-річна донька. В офіцера Смайлі дружина і троє дітей: 5, 7 і 9 років.

— Принаймні не постраждав ніхто із перехожих. Людей на вулиці було мало о такій пізній порі, — коментує поліцейський Карлос Кампос.

За кілька годин зниклого хлопчика знайшли. Він був неушкоджений. Бродив за кілька кілометрів від місця аварії вертольота.

— Я побачив, як щось різко падає із неба. Воно зачепило лінії електропередач, стався яскравий спалах. Потім пролунав гуркіт від удару об землю. Я вискочив з авто. Дуже злякався, вертоліт лежав на землі за кілька десятків метрів від мене. Ще трохи, і впав би на дах моєї машини, — розповідає очевидець Ровен Волкер.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський вертоліт упав посеред вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі