вівторок, 14 травня 2013 07:30

Лайнери пролітають за 10-20 метрів над головами відпочивальників

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk.tif
 

Літак "Американських авіаліній" іде на посадку над пляжем Махо, за яким починається посадкова смуга Міжнародного аеропорту принцеси Юліани на острові Сен-Мартен на Карибах. Лайнери, що знижуються тут, пролітають за 10-20 м над головами відпочивальників. Це привертає до пляжу увагу шукачів гострих відчуттів і так званих споттерів. Це ті, хто спостерігають за рухом різних повітряних суден та викладають в інтернет фото з бортовими номерами. Знак наприкінці пляжу попереджає: "Викиди реактивних двигунів можуть завдати фізичної шкоди, зокрема важкі тілесні рани та спричинити смерть!". Але це не відлякує охочих позувати на фоні пасажирського лайнера, до якого, здається, можна дотягтися.

Сен-Мартен має площу 82 кв. км та населення близько 72 тис. людей. Його поділили на приблизно однакові частини — французьку та голландську. Аеропорт принцеси Юліани розташований на голландській, південно-західній окраїні.

Зараз ви читаєте новину «Лайнери пролітають за 10-20 метрів над головами відпочивальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі