пʼятниця, 22 березня 2013 05:30

Кажуть, що Володимир Путін п'є грузинську кока-колу

— На російський ринок не йде. Купують тільки для Путіна. Не жартую. Путін п'є лише грузинську кока-колу. Не пригадую, скільки пляшок купує. Приблизно дві тисячі упаковок на рік, — повідомив засновник компанії "Кока-Кола Боттлерз Джорджія" Темур Чконія.

Згодом намагався відмовитися від своїх слів. Казав, що пожартував.

Напій у пляшках, на яких кока-кола було написано грузинською, подавали журналістам у резиденції президента Росії Ново-Огарьово, коли Володимир Путін 14 березня приймав там керівника Палестинської Автономії Махмуда Аббаса. Оскільки більшість харчів із Грузії заборонені у РФ, репортери звернулися до речника глави держави Дмитра Пєскова. Той теж був вражений і обіцяв розібратися.

Минулого тижня Сергій Дев'ятов з Федеральної служби охорони пояснив, що це не помилка і харчі для Путіна добирають дуже ретельно. Кока-кола грузинського розливу, розповів він, потрапила на стіл президента законно, бо на цей товар заборони не поширюються.

Зараз ви читаєте новину «Кажуть, що Володимир Путін п'є грузинську кока-колу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі