пʼятниця, 11 жовтня 2024 21:35

"Я тобі носа зламаю, перепаркуюсь коли буде врємя" - у центрі Києва водій Toyota Highlander побив інспекторку. Відео
3

11 жовтня у Києві водій Toyota Highlander накинувся із кулаками на інспекторку Київської міської військової адміністрації, коли вона почала оформлювати порушення ним правил паркування транспортних засобів
Фото: t.me/KyivCityOfficial
Поліція затримала зловмисника
Поліція затримала зловмисника

У п'ятницю, 11 жовтня, у Києві 54-річний водій Toyota Highlander накинувся із кулаками на інспекторку Київської міської військової адміністрації, коли вона почала оформлювати порушення ним правил паркування транспортних засобів.

Подія сталася у Шевченківському районі Києва, зловмисника затримали. Про це повідомила КМДА, Київська міська прокуратура і поліція.

КМДА опублікувала відео.

Інцидент стався близько 10:00. Інспекторка з паркування зробила зауваження водію за стоянку біля проїзду.

"Бл*дь, *бло щас... поняла. Я тобі носа зламаю", - говорить на відео зловмисник і кидається на інспекторку.

"Я перепаркуюсь, коли у мене буде врємя", - заявив водій Toyota Highlander.

Увага! Ненормативна лексика!

Водій відмовився перепаркуватися, тож інспекторка почала здійснювати фотофіксацію на камеру для складання постанови про адміністративне правопорушення, повідомила КМДА.

"Водій заважав роботі інспекторки, ображав її, погрожував і здійснив напад на неї, завдавши кілька ударів по ногах і руці", - розповіли.

На місце оперативно викликали поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родина ДБРника за п'ять років розжилась будинками, квартирами і машинами на 35 млн грн

Поліцейські оперативно встановили місцезнаходження 54-річного водія і затримали його, повідомило Головне управління Національної поліції у місті Києві.

За фактом погроз і насильства щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі строком до п'яти років.

"Жінка отримала забої ноги та плеча. Водій після конфлікту з місця події втік. Працівники поліції встановили згодом затримали 54-річного чоловіка. З ним проводяться слідчі дії", - повідомила прокуратура.

Із 22 квітня у Києві відновилася оплата паркування. Оплата працює у застосунку "Київ Цифровий".

Зараз ви читаєте новину «"Я тобі носа зламаю, перепаркуюсь коли буде врємя" - у центрі Києва водій Toyota Highlander побив інспекторку. Відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі