середа, 14 вересня 2011 00:45

Донька бригадира стала другою на конкурсі "Міс Всесвіт"

Автор: фото: Reuters/PAULO WHITAKER
  Олеся стефаненко (ліворуч) і Лейла Лопес з анголи підтримують одна одну перед оголошенням результатів конкурсу "Міс Всесвіт"
Олеся стефаненко (ліворуч) і Лейла Лопес з анголи підтримують одна одну перед оголошенням результатів конкурсу "Міс Всесвіт"

12 вересня у бразильському Сан-Паулу темношкіра 21-річна Лейла Лопес з Анголи перемогла на конкурсі краси "Міс Всесвіт". Другою стала одеситка 23-річна Олеся Стефанко, третьою — Прісціла Мачадо з Бразилії.

В Україні конкурс транслювали 13 вересня на каналі М1 о 4.00. У третій частині змагань журі залишили п'ять красунь. Їм протягом 5 хв. судді ставили запитання. В Олесі поцікавилися, ким з історичних постатей вона б хотіла помінятися місцями.

— Із Клеопатрою, бо це — сильна й розумна жінка, гідна поваги. Кожна жінка може бути лідером, як Клеопатра, — відповіла вона.

Олеся має зріст 176 см і параметри 88-62-90. Важить 52 кг. Перед конкурсом місяць вживала багато білкової їжі, щоб набрати ще 2 кг. Народилася в селі Ковалівка на Івано-Франківщині. Її мати Ганна Юріївна — домогосподарка, батько Михайло Васильович — бригадир.

Графік конкурсанток розписаний із 7.00 до опівночі.

— Привезла з собою кілька десятків суконь, 10 пар взуття, теплі шкарпетки. У Бразилії зараз тільки починається весна.

Олеся навчається на четвертому курсі в інституті прокуратури та слідства Одеської юридичної академії. Модельним бізнесом займається з 16 років.

— Заміж поки що не виходжу. Ніхто не звав. Але, як каже моя мама, ще встигну — може, років через п'ять.

Торік українка Анна Пославська на "Міс Всесвіт" увійшла до четвірки переможців.

— Раніше до фіналу легко проходили фігуристі мексиканки й бразилійки. Україна навіть у десятку не потрапляла, — каже власниця одного з модельних агентств, називатися відмовляється. — Тепер маємо на конкурсі своїх людей. Його власником є американський підприємець Дональд Трамп, він — один із найкращих друзів мільярдера Філа Раффіна. Кілька років тому Філ одружився з українкою Олександрою Ніколаєнко. Приємно, що Саша — патріотка і тягне своїх.

У Бразилії Олесю Стефанко супроводжувала сестра Ніколаєнко — Оксана.

— У Лесі був кризовий момент, коли в неї опустилися руки, — каже директорка національного конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова. Його власницею є Олександра Ніколаєнко. — Саша швидко заспокоїла Лесю і привела її в порядок. Допомагала в усьому — навіть радила, що їсти на сніданок, а що ні. Бо можна наїстися чогось місцевого і два дні не вийти з номера.

Зараз ви читаєте новину «Донька бригадира стала другою на конкурсі "Міс Всесвіт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі