понеділок, 17 червня 2024 12:14

"Варто пишатися" - продюсер "Голосу країни" Завадюк долучився до Маршу рівності
7

Володимир Завадюк з'явився на Марші рівності в Києві
Фото: instagram.com/zavaduk
Володимир Завадюк з'явився на Марші рівності в Києві
Володимир Завадюк з'явився на Марші рівності в Києві
Володимир Завадюк з'явився на Марші рівності в Києві
Володимир Завадюк з'явився на Марші рівності в Києві

Продюсер шоу "Голос країни" та "Танці з зірками" Володимир Завадюк прийшов на Марш рівності, який відбувся 16 червня у Києві.

В Instagram чоловік опублікував кадри зі своїм бойфрендом - Павлом Супрунюком.

"Я тут, бо я вірю в нашу країну. Я вірю в те, що вона зможе бути прикладом та зразком для багатьох інших країн, які теж болісно трансформуються. Усміхнені, вільні, відкриті, щирі, попри темні часи… такими я бачу людей нашого майбутнього. Боротися за свої права, говорити вільно про свою позицію, бути толерантними, бути відкритими, бути щирими. Поважати права та кордони одне одного. Саме такими ми маємо бути", - написав шоумен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На вечірку КиївПрайду заявились представники ТЦК: намагалися забрати чоловіків на ВЛК

Додав, що його неабияк обурила акція противників, які йшли проти представників ЛГБТК+ спільноти.

"Мені шкода, що на зустріч мирного Маршу рівності нашої Європейської країни, біг натовп. Які вважають, що пропагандувати невігластво=дискримінацію, силоміць розв'язувати свої питання, одягати чорні маски на себе та проривати силою охорону з національної поліції - це є кроки до Європи та перемоги. Мені соромно. Я сподіваюсь, що я доживу до того часу, коли марш в нашій країні перетвориться на справжній прайд для всіх... І всі будуть розуміти, що кохання це завжди кохання. Що всі ми рівні, хоч і різні. Не перестану вірити, що ми крок за кроком доведемо, що ми є силою та прикладом. Ми є сучасними та вільними. Ми є справжніми українцями. Якими варто пишатися", - прокоментував продюсер.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Zavadiuk Volodymyr (@zavaduk)

Завадюк здійснив публічний камінгаут у травні минулого року. Розповів, що живе разом зі своїм хлопцем. Серед близьких та друзів він не приховував інформацію про свою орієнтацію. Відомо, що бойфренд продюсера - дизайнер.

Зараз ви читаєте новину «"Варто пишатися" - продюсер "Голосу країни" Завадюк долучився до Маршу рівності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі