неділя, 17 грудня 2006 18:03

Дівчині принца Вільяма подобається військова форма

Старший онук королеви Великої Британії Єлизавети II 24-річний принц Вільям у п"ятницю закінчив навчання у військовій академії. На церемонію випуску прийшла вся королівська родина. Була присутньою також його дівчина Кейт Міддлтон разом із батьками. Проте вони сіли подалі від королівської секції.

Після навчання в академії Вільям отримав офіцерське звання. Його колеги розповідали, що на заняттях принц поводився як звичайний британець.

Вільям брав участь у тренуванні визволення заручників. Коли відпрацьовували подолання вуличних протестів, він у ролі демонстранта разом з іншими кадетами жбурляв картоплю у "поліцейських".

— Йому це дуже подобалося, як і всім нам, — пригадує 29-річний однокурсник Девід Робертсон. Під час одного з тренувань Девідові вдалося поцілити овочем у Вільяма. — Колись я розкажу онукам, що потрапив картоплиною в голову майбутньому монархові.

Британська преса уважно стежить за життям обох дітей покійної принцеси Діани — Вільяма і на два роки молодшого Гаррі. Цього разу одна з газет запросила на випускний парад спеціаліста, який уміє читати по губах. Той розшифрував, про що говорила дівчина принца. Кейт Міддлтон начебто сказала подрузі, що їй подобається військова форма — Вільям виглядає у ній дуже сексуально.

Кейт із Вільямом — однолітки. Познайомилися 2001 року, коли дівчина вступила до університету. Разом училися і жили в одному гуртожитку. Тоді Міддлтон зустрічалася з іншим хлопцем.

Принц іще не пропонував своїй подрузі одружитися. Однак деякі компанії вже хочуть заробити на їхньому весіллі. Мережа магазинів "Вулвортс" розробила дизайн чашок, тарілок та інших сувенірів із зображенням пари. Від їх продажу планують отримати не менше $19 млн.

Тим часом днями дівчина відмовилася провести різдвяні свята з королівською родиною. Сказала, що погодиться, тільки якщо вони з Вільямом одружаться. Цьогорічне Різдво і Новий рік Кейт святкуватиме зі своєю сім"єю.

Зараз ви читаєте новину «Дівчині принца Вільяма подобається військова форма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі