вівторок, 31 березня 2009 18:28

Держава оплатила перегляд двох порнофільмів

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Британський міністр внутрішніх справ Джекі Сміт, 46 років, потрапила під службове розслідування. Її звинувачують у розтраті.

У квітні 2008-го Сміт за державний кошт оплатила рахунок за телебачення. На це пішло 67 фунтів (732 грн). У цю суму входила вартість двох фільмів для дорослих.

Виявилося, що порнографічні стрічки "Сире м"ясо-3" та "За викликом" дивився чоловік Сміт — Річард Тімні. Міністр про це не знала. Каже, випадково подала рахунок за телебачення на оплату держбюджетом:

— Перепрошую за помилку. Я надзвичайно розлючена на свого чоловіка за перегляд негідних фільмів. Мені соромно, що на їхню оплату пішли гроші громадян Великої Британії.

— Чи це та сама Джекі Сміт, яка пропонувала саджати чоловіків, які пішли до повії? Лицемірка! — обурюється телевізійний ведучий Пірс Морган.

Окрім телевізійного рахунку, міністр відповідатиме, куди вона поділа ще 116 тис. фунтів (1,2 млн грн). Ці гроші вона протягом трьох років отримала з держбюджету. Пояснювала: це на ремонт її будинку в Лондоні. Утім виявилося, що цей будинок належить сестрі Сміт. А міністр із чоловіком та двома дітьми живе в містечку Ріддіч неподалік від столиці.

Сміт загрожує відставка та ув"язнення на шість років, якщо суд визнає її винною в розтраті.

Зараз ви читаєте новину «Держава оплатила перегляд двох порнофільмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі