вівторок, 06 грудня 2016 00:15

Австралієць схожий на Ісуса Христа

Автор: ФОТО З САЙТА www.dailymail.co.uk
  Деніел Крістос боїться за свою безпеку після того, як в інтернеті кілька людей запропонували його розіп'яти
Деніел Крістос боїться за свою безпеку після того, як в інтернеті кілька людей запропонували його розіп'яти

Австралієць Деніел Крістос із міста Перту попросив у соціальній мережі перестати вважати його Ісусом Христом. Два тижні тому чоловік поїхав до Кенії. Ходить босий. Має бороду. Носить довгу кольорову спідницю. У столиці Найробі не може вийти з готелю, бо всі просять сфотографуватися з ним. Приносять дітей, щоб благословив їх.

— Я не Ісус! І ніколи не видавав себе за нього, — написав у себе на сторінці Деніел.

Крістос працював інженером у комп'ютерній компанії. Кілька місяців тому звільнився. Вирішив позбутися всіх статків і подорожувати.

— Я почав сивіти, — каже Деніел. — Жив у постійному стресі через роботу. Не міг спати. І раптом подумав: на що я витрачаю своє життя?

Спочатку поїхав в Ефіопію. Там його переслідували натовпи. Викладали його фото в інтернеті. Писали, куди збирався їхати. На кожному новому місці чоловіка чекали сотні людей.

— Не було миті, щоб мене хтось не фотографував чи знімав. Це трохи напружувало. Якось я кричав, що не Ісус. Відповідали, що просто ще не прийшов мій час. Запросили на телебачення. Я детально розповів про своїх родичів. Серед них немає Діви Марії. Я тільки схожий на малюнки в церкві.

Зараз ви читаєте новину «Австралієць схожий на Ісуса Христа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі