середа, 09 жовтня 2024 05:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни риють підземні ходи в Вовчанську

Росіяни риють підземні ходи в Вовчанську
Росіяни застосовують у Вовчанську тактику кротів. Фото: Мілітарний

Російські окупанти застосовують у Вовчанську тактику "підземних кротів".

Вони створюють тунелі між підвалами для прихованих переміщень, у ефірі телемарафону розповів речник оперативно-тактичного угруповання "Харків" Віталій Саранцев, пише Gazeta.ua.

За його словами, загарбники вже діяли так у Авдіївці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни кидають у бій, все що мають. У них великі втрати - Генштаб

"Я не можу сказати про масовість цього явища у Вовчанську. Але, тим не менше, є локації, де противник намагається переміщуватися між будинками, створюючи підземні невеликі тунелі від підвалу до підвалу. Від того, що там залишилося", - каже Саранцев.

Російські військові також використовують для переміщень інші підземні комунікації. Українські бійці завдають потужних ударів, коли виявляють їх, додав він.

Загарбники нещодавно просунулися на півночі Харківської області і продовжували наступати поблизу Вовчанська, Тихого та Стариці

7 жовтня Саранцев заявив, що росіяни протягом останнього тижня обстріляли Вовчанськ загалом із понад 100 БТРів та атакували великою кількістю особового складу.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни риють підземні ходи в Вовчанську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі