вівторок, 25 січня 2011 00:15

Американка знайшла доньку через 23 роки

Автор: фото з сайта www.tsn.ua
  Карліна Вайт
Карліна Вайт

Карліну Вайт, якій зараз 23 роки, немовлям викрали з лікарні. Дівчинці було 19 днів, коли 16-річна матір Джой Вайт відвезла її до лікарні в місті Нью-Йорк. У дитини була висока температура. Їй призначили антибіотики. Джой прийшла до доньки наступного ранку. І не знайшла її в палаті. Немовля зникло разом із медсестрою-нянею. Відеокамер у лікарні не було. Охоронець розповів, що медсестра вийшла з клініки о пів на четверту ранку. Дитини він не помітив. Жінка сховала її під халатом.

Пошуки тривали рік. Фотографію з Карліною розклеїли на вулицях Нью-Йорка. Міська влада пообіцяла $10 тис. за допомогу в порятунку дівчинки.

Джой та Карл Вайти розлучилися, а 1989-го відсудили в лікарні $100 тис. Через три роки Джой отримала від держави будинок вартістю $750 тис.

Карліна росла з ім'ям Нейдра Ненсі. Ще підлітком підозрювала, що виховується в чужій родині. Її мати Ен Петтвей ніколи не показувала їй свідоцтва про народження. Нейдра була не схожа на неї.

На інтернет-сторінці Служби розшуку дітей Нейдра натрапила на своє дитяче фото. 4 січня подзвонила до Джой Вайт. Після ДНК-тестів з'ясували, що та — її справжня мати. На зустріч із Джой та Карлом приїхала разом із 5-річною донькою Самані.

— Я ніколи не сумнівалася, що ми її знайдемо, — каже Елізабет, бабуся Карліни. — Здається, ніби ми завжди були разом. Карліна одразу освоїлася в новому домі.

Жінка, яка викрала дитину 23 роки тому, здалася поліції. Вона вживала наркотики. Торік у червні її засудили до двох років умовно за пограбування магазину, де працювала продавцем. Вона пройде психіатричну експертизу.

— Треба бути хворою, щоб викрасти немовля, а потім за ним не доглядати, — говорить Джой Вайт. — Карліна розповіла, що їй ніколи не було кого обійняти. Змалку її тягали по няньках. Одного разу мати пожбурила в дитину черевиком.

Зараз ви читаєте новину «Американка знайшла доньку через 23 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі