пʼятниця, 20 грудня 2019 02:10

З'ясували, хто обстріляв силовиків під будівлею ФСБ у Москві

У Москві з'ясували, хто відкрив стрілянину під будівлею Федеральної служби безпеки в столиці РФ.

Ним нібито виявився 39-річний житель Московської області Євген Манюров. Чоловік стріляв з мисливського карабіна "Сайга", повідомляє російське видання Life shot.

Також при собі нападник мав пістолет і ніж.

Автор: Life shot.
 

Убитий жив у Подольську, закінчив Російську академію правосуддя. Нещодавно зайняв третє місце у стрільбі з пістолета. Також чоловік проходив курс "Соціологічний аналіз рекламної комунікації" у Вищій школі економіки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Москві біля метро сталася стрілянина, є загиблі

"Крім того, в мережі було знайдено профайл людини з таким же ім'ям і прізвищем на сайті НВІС. Згідно з інформацією в ньому, чоловік здійснював діяльність в області права в Подольську. Відзначається, що фізична особа припинила діяльність на підставі власного рішення", - передає Lenta .ru.

Раніше повідомлялося , що у Москві на приймальню ФСБ 19 грудня напали троє людей. У перестрілці з охороною двох нападників вбили. Третій нападник забарикадувався в іншій будівлі та продовжив стрілянину. Його ліквідували.

Зараз ви читаєте новину «З'ясували, хто обстріляв силовиків під будівлею ФСБ у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі