четвер, 05 травня 2022 13:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Західна зброя не завадить Росії перемогти у війні - Пєсков

Західна зброя не завадить Росії перемогти у війні - Пєсков
Прессекретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков. Фото: росЗМІ

Прессекретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що розвіддані та інша допомога ЗСУ від НАТО не завадять Росії досягти всієї мети в так званій спецоперації.

Про це він заявив у коментарі журналістам, якого цитують росЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія провела ядерні навчання поблизу країн ЄС

"Нашим військовим добре відомо, що США, Велика Британія, НАТО постійно передають розвіддані та інші параметри українським Збройним силам. У поєднанні з потоками озброєння, які ці ж країни та альянс спрямовують в Україну, це всі дії, які не сприяють швидкому завершенню "спецоперації", але не здатні завадити досягненню нашої мети під час "спеціальної воєнної операції", - заявив він.

Плани щодо оголошення війни Україні замість "спеціальної воєнної операції" в День Перемоги 9 травня Кремль спростував. Імовірність того, що президент країни-агресорки Володимир Путін може зробити це, оцінив його прессекретар Дмитро Пєсков. Пєсков також спростував наміри російського керівництва завершити так звану спеціальну воєнну операцію в Україні та оголосити загальну мобілізацію в РФ.

Зараз ви читаєте новину «Західна зброя не завадить Росії перемогти у війні - Пєсков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі