субота, 07 листопада 2020 19:18

Президентські вибори у США: Байден перемагає

Президентські вибори у США: Байден перемагає
У Неваді більшість виборців проголосували за Байдена - ЗМІ. Фото: Reuters

Провідні ЗМІ у США повідомили, що Джо Байден отримав 273 голоси виборників, що означає перемогу на президентських виборах

Перемогу Байдену принесла Пенсильванія та її 20 голосів виборників. Загалом станом на 18:30 суботи він вже отримав 273 голоси виборників.

При цьому, підрахунок в інших штатах, зокрема, в Аризоні та Неваді, де Байден також утримує лідерство, ще не завершений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко вважає, що у Байдена і Трампа є спільний ворог

Аналітики ABC News також впевнені, що в Неваді більшість виборців проголосували за Байдена. Такі ж дані повідомляє телеканал Fox News.

Вибори президента США пройшли 3 листопада. Основними суперниками були діючий президент, республіканець Дональд Трамп і колишній віце-президент, демократ Джо Байден. Через те, що багато американців в умовах пандемії коронавірусу голосували поштою, підведення підсумків виборів затяглося. У деяких штатах, за станом на вечір 7 листопада, підрахунок голосів не завершений.

Зараз ви читаєте новину «Президентські вибори у США: Байден перемагає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі