вівторок, 09 серпня 2022 07:12

ФБР провело обшуки в резиденції Дональда Трампа
6

ФБР провело обшук в резиденції Дональда Трампа
Фото: eastnews.ua
ФБР провело обшук в резиденції Дональда Трампа
ФБР провело обшук в резиденції Дональда Трампа
ФБР провело обшук в резиденції Дональда Трампа
ФБР провело обшук в резиденції Дональда Трампа

У Сполучених Штатах Америки співробітники ФБР проводять обшуки в будинку експрезидента країни Дональда Трампа.

Трамп заявив, що обшукали його резиденцію Мар-а-Лаго в Флориді та навіть зламали сейф, повідомляє BBC. Причину обшуків він не назвав.

"Для нації настали темні часи. Мій прекрасний будинок у Палм-Біч, штат Флорида, в цей час перебуває в облозі. Мар-а-Лаго окупований групою агентів ФБР", – написав Трамп у соцмережі Truth Social.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп зробив цинічну заяву щодо України

За його словами, мали місце неправомірні дії прокуратури, використання системи правосуддя як зброї та атака радикальних лівих демократів, які нібито заважають Трампу балотувався на пост президента 2024 року.

Міністерство юстиції США в квітні почало розслідування за фактом вивезення Трампом офіційних президентських документів у резиденцію Мар-а-Лаго, де він постійно проживає з 2019 року.

Розслідування почали після того, як у лютому Національне управління архівів і документації США повідомило Конгрес про виявлення в маєтку Мар-а-Лаго до 15 коробок із документами Білого дому. Деякі з них містили засекречені матеріали.

Торік ФБР провело обшуки в офісі та помешканні колишнього мера Нью-Йорка й ексадвоката Дональда Трампа Руді Джуліані. Обшуки в Нью-Йорку відбулися по справі щодо ділових зв'язків особистого повіреного Трампа з Україною.

Зараз ви читаєте новину «ФБР провело обшуки в резиденції Дональда Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі