субота, 07 листопада 2020 21:55

Байден створює робочу групу по коронавірусу

Байден створює робочу групу по коронавірусу
Байден планує оголосити про створення своєї робочої групи по коронавірусу 9 листопада. Фото: flickr.com

Кандидат від Демократичної партії, який за даними екзитполів переміг на виборах президента США Джо Байден планує оголосити про створення своєї робочої групи по коронавірусу 9 листопада.

Група складатиметься з 12 осіб. Про це повідмоляє CNN з посиланням на два інформованих джерела.

Робочу групу очолять три співголови: колишній генеральний хірург Вівек Мурті, колишній комісар Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів Девід Кесслер і доктор Марселла Нуньєс-Сміт з Єльського університету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський привітав Байдена з перемогою на виборах

Джо Байден переміг на виборах президента США оголосили телеканали CNN і ABC News, грунтуючись на даних підрахунку бюлетенів і своїх експертних оцінках.

Байден, вважає CNN, переміг в Пенсільванії і Неваді і набрав в цілому 273 голоси вибірників при необхідних 270 голосах. Аналогічні дані по найбільш консервативною оцінкою дає і видання The New York Times.

Аналітики ABC News також впевнені, що в Пенсільванії і Неваді більшість виборців проголосували за Байдена. Такі ж дані повідомляє телеканал Fox News.

Зараз ви читаєте новину «Байден створює робочу групу по коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі