неділя, 23 жовтня 2022 08:33

Байден сказав, чи буде знову балотуватися у президенти США

Байден сказав, чи буде знову балотуватися у президенти США
Чинний американський лідер Джо Байден має намір знову балотуватися у президенти США. Фото: facebook.com/POTUS

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден має намір знову йти у президенти, хоча ще офіційно не оголосив про балотування.

Наступні президентські вибори в США відбудуться 2024 року. Про наміри брати в них участь Байден заявив в інтерв'ю MSNBC.

"Я ще не ухвалив формального рішення, але маю намір знову балотуватися. Маємо час, щоб ухвалити це рішення", – сказав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Трампа знайшли секретні документи щодо Китаю та Ірану

Байден пояснив, що ще не оголосив офіційно про свою кандидатуру, тому що "низка правил вступає в дію" щойно він це зробить.

Згодом додав, що перша леді Джилл Байден підтримує його в намірі знову йти на вибори 2024 року.

Джо Байден може офіційно оголосити про балотування за кілька місяців після проміжних виборів до Конгресу, які відбудуться в листопаді, писало Bloomberg із посиланням на помічників і соратників Байдена.

Байдена вважають єдиним кандидатом від демократів, які здатний здобути перемогу над Дональдом Трампом – скандальний експрезидент США збирається поборотися 2024 року за втрачену владу.

Зараз ви читаєте новину «Байден сказав, чи буде знову балотуватися у президенти США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі