четвер, 08 липня 2010 06:00

Шевченко став новим капітаном "Динамо"

Автор: фото: Ольга Камєнєва
  Головний тренер київського ”Динамо” Валерій Газзаєв (крайній ліворуч) представляє журналістам новачків — Факундо Бертольо та Горана Попова. Третій дебютант — Андре — приєднається до команди після 4 серпня
Головний тренер київського ”Динамо” Валерій Газзаєв (крайній ліворуч) представляє журналістам новачків — Факундо Бертольо та Горана Попова. Третій дебютант — Андре — приєднається до команди після 4 серпня

— Андрій — досвідчений футболіст. В якості капітана він зробить додатковий внесок у досягнення високих командних результатів, — каже головний тренер "Динамо" Валерій Газзаєв, 55 років.

Напередодні нового сезону він поставив нового капітана команди. У цій ролі Андрій Шевченко замінив Артема Мілевського.

Напередодні нового сезону в "Динамо" кілька травмованих. Захисник Євген Хачеріді ушкодив ногу і лікуватиметься три тижні. Вісім днів відновлюватиметься лівофланговий Ґоран Попов, 10 — основний голкіпер Олександр Шовковський.

— Але тривоги за посаду першого номера в нас немає, — пояснює Газзаєв. — Денис Бойко — молодий талановитий воротар. У цьому всі неодноразово мали можливість переконатися. Радує, що Олег Гусєв розпочав заняття в загальній групі. Артем Кравець зробить це з 15 липня, але матиме певні обмеження.

Наприкінці минулого тижня кияни зіграли в Москві в турнірі пам"яті Льва Яшина. Мінських одноклубників підопічні Газзаєва обіграли — 4:1, а московським поступилися — 0:2.

— Лев Яшин грав за московське "Динамо", тому ця команда і перемогла, — усміхається головний тренер віце-чемпіона України.

Перспективи аргентинського півзахисника Факундо Бертольо Газзаєв оцінює так:

— Дуже здібний футболіст. Проблема тільки в тому, що йому треба час для адаптації в команді. Що швидше вона відбудеться, то більше користі принесе команді південноамериканець.

Артем Мілевський спокійно поставився до зміни капітана.

— Якщо головний тренер вирішив, що капітаном буде Шевченко, гаразд. Я не думаю про це і готуюся до сезону. Настрій відмінний. Мій перехід до "Локомотива"? Без коментарів. У неділю я був у Москві, провів час з Алієвим. Про що говорили — хай це залишиться секретом.

Водночас Мілевський спростував чутки про проблеми, які виникли в нього під час авіаперельоту до Києва. В Інтернеті з"явилася інформація, що форвард зайшов на борт літака нетверезим. Запросив одну із супутниць з економ-класу в бізнес. Коли пасажирку попросили повернутися на місце, Мілевський став сваритися з екіпажем. Форварду пригрозили зняттям з рейсу.

— Дурниці, — заперечує Артем. — Нормально пройшов політ. Жодних проблем.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко став новим капітаном "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі