вівторок, 12 лютого 2013 07:30

"Отамани" вийшли до чвертьфіналу

"Українські отамани" — дебютант третього сезону Всесвітньої серії боксу (WSB) — здобули дві поспіль домашні перемоги. 1 лютого українці розгромили німців — 5:0, а тиждень по тому не мали проблем із чинними чемпіонами WSB, італійцями, — 4:1. Після недільної поразки "Німецьких орлів" — п'ятої команди групи В — від американців, "отамани" забезпечили собі вихід до чвертьфіналу змагань. Два заключні матчі в групі в нас виїзні: 21 лютого з американцями і 1 березня з британцями. У них наша команда має вирішити декілька стратегічно важливих завдань.

Піднятися з четвертої позиції

Якщо ми залишимося на четвертому місці в групі, то у чвертьфіналі доведеться зустрітись із потужною командою Азербайджану. Кавказці достроково забронювали собі перше місце в групі А. У них вісім перемог у восьми матчах. Шість із них — розгромні.

Посісти друге місце

У чвертьфіналі бажано потрапити на європейців — поляків або росіян. Для цього нам необхідно піднятися на друге місце в групі В, щоб уникнути зустрічі з мексиканцями — найімовірнішою другою командою групи А. Тривалі перельоти, акліматизація, реакліматизація можуть втомити боксерів. Щоб посісти друге місце, треба перемагати самим у двох заключних матчах і сподіватися, що італійці вдома не виграють у лідерів групи — казахів.

Посилити склад

Якщо в легкій, середній і напівважкій вазі в нас є по декілька боксерів високого рівня, то вага "півня" — категорія до 54 кг — і надважка потребують посилення. У матчі з італійцями добре зарекомендував себе Микола Буценко. Очевидно, тепер він стане першим номером "отаманів" у вазі "півня". Яскравим лідером у надважкій вазі є Олександр Усик. А от із потужними другими номерами в цих категоріях проблеми. А для перемоги у WSB це вкрай важливо.

Зараз ви читаєте новину «"Отамани" вийшли до чвертьфіналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі