четвер, 27 жовтня 2011 05:45

"Металіст" довго входить у гру

Минулого тижня зіграли чергові матчі групового турніру Ліги Європи. У змаганнях взяли участь три українські команди. Їхні останні поєдинки та перспективи оцінює колишній півзахисник збірної України Сергій Нагорняк, 40 років.

"Динамо"

У домашньому матчі проти "Бешикташа" мені сподобалися тільки дії киян в обороні. Вони були стабільно міцними упродовж усього матчу. Тому "Динамо" і не пропустило. Атака явно пригальмувала після перерви. Якщо у першому таймі були непогані швидкості та комбінаційна гра, то у другому все застопорилося. Наслідок — єдиний гол забили після розіграшу кутового.

Команди зустрічалися у попередньому розіграші Ліги Європи. Тоді "Динамо" просто розірвало суперника. Я не думаю, що за цей час за рівнем гри турецький клуб наблизився до українського. Просто "Бешикташ" був непогано мотивований, не хотів ще однієї ганьби. Але у Стамбулі, зігравши на контратаках, підопічні Сьоміна цілком можуть розраховувати на перемогу. Переконаний, з групи "Динамо" вийде. Питання тільки в тому, з якого місця.

"Металіст"

Харків'яни довго розкачуються, входять у гру. Це було помітно у Відні, повторилася історія і в Мальме. Але клас "Металіста", порівняно з іншими суперниками у групі, набагато вищий. Тому український клуб трощить шведський навіть у меншості (в матчі з "Мальме" вилучили форварда "Металіста" Крістальдо. — "ГПУ").

"Металіст" точно вийде з групи. Відсотків на 80 — з першого місця.

"Ворскла"

Останній матч полтавці провели у Бельгії. Місцевий "Стандарт" вийшов на гру пихатим. Дуже шкода, що полтавці не змогли покарати суперника і перемогти. Нічия — максимум, на що могла сподіватися "Ворскла" на виїзді. Атакувальний потенціал полтавців замалий. Добре, що не пропустили. Шанси на вихід з групи не оцінюватиму, вони проясняться після полтавського поєдинку проти "Стандарта".

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" довго входить у гру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі