вівторок, 19 березня 2013 00:45

Кличко нокаутує П'янету до восьмого раунду

36-річний Володимир Кличко 4 травня битиметься з Франческо П'янетою. Суперник — 28-річний італієць, має 28 перемог, 15 нокаутів, нуль поразок, одна нічия. Бій пройде на САП-Арені в німецькому Мангеймі. Аналізуємо майбутній поєдинок разом із естонським боксером-надважковаговиком Валерієм Семишкуром. Уродженець кримського міста Саки в грудні 2010 року мав зустрітися в рингу з П'янетою, однак бій не відбувся.

— Усі ми знаємо італійський бокс, — каже Семишкур. — Це емоції, підтримка публіки. Вболівальники вони хороші, чого не скажеш про боксерів. Франческо, починаючи з любительської кар'єри, не мав сильної техніки боксу. В Німеччині його трохи підвели до цього, але великих результатів так і не домігся. У бою з Володимиром італієць буде покладатися на свої вольові якості.

П'янета — шульга, він працює переважно другим номером, чекає, щоб піймати боксера. Але це не пройде з Кличком — йому не вдасться зробити нічого. Впевнений, П'янета боксуватиме гідно. Він сильний хлопець, адже поборов у собі хворобу (наприкінці 2009 року П'янеті діагностували рак. Перемігши хворобу, наступного року він повернувся в ринг. — "ГПУ").

Слабкий бік італійця — не любить, коли його атакують. Тому якщо Володимир почне одразу пресингувати, то суперник може зламатися вже в перших раундах.

— На що може розраховувати П'янета?

— Не бачу. Італієць — "простий" шульга, в нього немає особливого стилю, щоб потрясти Володимира. Рідна вага Франческо — не надважка, а перша важка. Зараз він погладшав,  малорухливий як для надважковаговика.

Якщо Франческо працюватиме на дистанції, буде уникати бою, працюватиме другим номером, то, найвірогідніше, бій триватиме до четвертого-п'ятого раунду. Якщо піде в атаку, бій може затягнутися. Максимум — шість-вісім раундів.

До осені має відбутися бій проти Повєткіна

Володимира Кличка зобов'язали провести бій з росіянином Олександром Повєткіним до 31 серпня цього року. Про це повідомив Кріс Маєр, менеджер компанії, яка представляє інтереси Повєткіна. Всесвітня боксерська асоціація, за його словами, не пішла назустріч вимогам українця. Кличко бажав відтермінувати підписання контракту на бій з Повєткіним до поєдинку з П'янетою. Команда Кличка, уточнив Маєр, домагалася розподілу гонорару в пропорції 85 на 15 відсотків на свою користь. Але WBА відхилила цю пропозицію, залишивши встановлене раніше співвідношення — 75 на 25.

Зараз ви читаєте новину «Кличко нокаутує П'янету до восьмого раунду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі