середа, 25 липня 2012 05:00

Федотенко і Понікаровський відмовили "Донбасу"

Нападаючий 33-річний Руслан Федотенко продовжить кар'єру в клубі Національної хокейної ліги "Філадельфія Флаєрз", за який виступав у 2000-2002 роках. Хокеїст підписав із "льотчиками" однорічний контракт на суму $1,75 млн. Минулого сезону дворазовий володар Кубка Стенлі виступав за "Нью-Йорк Рейнджерс".

— Руслан — кваліфікований гравець. Він уміє грати на обидвох флангах. Федотенко додасть досвіду і глибини нашій атакувальній лінії, — каже генеральний менеджер "Філадельфії" американець Пол Голмгрен, 56 років.

Нападаючий 32-річний Олексій Понікаровський, іще один українець у найсильнішій хокейній лізі світу, став гравцем "Вінніпег Джетс". Він уклав із клубом річну угоду на суму $1,8 млн. Попереднього сезону змінив "Кароліну Гаррікенз" на "Нью-Джерсі Девілз".

Федотенко та Понікаровський входили до сфери інтересів донецького "Донбаса", який дебютує в Континентальній хокейній лізі. Обидва залишилися в НХЛ. Сезон стартує 11 жовтня.

— Перша трійка команди? Федотенко — Понікаровський — Сьомін (нападаючий "Вашингтон Кепіталс" росіянин Олександр Сьомін. — "ГПУ"). Ми працюємо у цьому напрямку, — говорить президент "Донбаса" 49-річний Борис Колесніков у травні цього року.

Зараз ви читаєте новину «Федотенко і Понікаровський відмовили "Донбасу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі